zaterdag 23 mei · 2015 · 15:51

Gepost op 21 augustus, 2013 · Categorie: Favourites · Tags: , , , , · 2 reacties

Buenos dias! Kim was een tijdje niet in Barcelona maar via wat omzwervingen terug en sterker dan ooit. Want: vanaf nu samen met Juliet Paternotte. Juliet woont nu zo´n 2 jaar in Barcelona en gaat met veel plezier de vele feestjes af, struint langs 2e hands winkeltjes en hangt zoals het een goede Barcelonesa betaamd regelmatig op het strand. Ze is net aan een Master Psychosociale Interventies aan de Universitat Autonoma de Barcelona begonnen dus blijft ook nog wel even in de leukste stad van Europa (ja dat mag ik zeggen).

 

 

 

 

 

 

 

Wat ze er zelf over kwijt wil: Geen moment heb ik spijt gehad van mijn impulsieve besluit om naar Barcelona te verhuizen. Het leven lijkt hier geen routine of sleur te kennen, iedere dag beleef ik weer iets nieuws. Deze stad zit vol mooie plekken en bijzondere mensen en ik raad iedereen aan Barcelona meerdere malen te bezoeken, want iedere keer zal anders zijn in deze multiculturele altijd veranderende stad.

Via deze website zal ik proberen jullie een idee te geven van mijn ervaringen in Barcelona en omgeving. Al mijn favoriete plekjes in de stad en tips en weetjes zal ik met jullie delen en met vragen kunnen jullie ook bij mij terecht!

En dat kan wel op juliet@kiminbarcelona.nl

Ondertussen is Juliet bij Antic Teatre langs geweest, nét achter Palau de la Musica in de wijk El Born. Achter de grote voordeur in een klein kronkelstraatje ligt een culturele binnentuin met een grote boom vol lichtjes. Maar dat dus in de volgende post! Welkom terug en welkom bij Kim in Barcelona Juliet!

2 Reacties op “Juliet in Barcelona”

  1. ria bindels
    14 september 2013 om 09:11

    Dag Kim, op 19 /20 oktober wordt in Barcelona een groot Int. Wandelfestijn georganiseerd. Ik kom met de trein op di 15 okt met 25 wandelaars aan. Ken je een ned. vrijwilliger die mij een beetje wegwijs maakt in Barcelona. Hotels en startkaarten zijn geboekt, maar ik was nooit eerder in Barcelona en val in als reisleidster.Lieve groet, saludos RIA

  2. 4 oktober 2013 om 14:58

    Hola Ria, stuur me even een mailtje! kim@kiminbarcelona.nl

Plaats een reactie